Plisse

12-04-2012 16:24

Romeo Babe Soft W

Romeo Babe Soft W is nog een andere sensationele wand en plafond design verlichting apparaat van Flos. Net als veel andere producten van, Romeo Babe Soft W vereist een aantal opmerkelijke vermelden zoals het is ontworpen met verleidelijke zintuigen en gevoeligheid. Het is in tegenstelling tot een van hun andere producten in wand en plafond productlijnen. Deze koele verlichting apparaat is ontworpen door Philippe Starck in 1997. Het gebruik heeft gemaakt van diffuus licht-technologie aan het licht van het interieur van elke woning die zij speciaal gemaakt in alle vergelijkingen.

 
Technische zaken

 
Babe Soft W heeft vereenvoudigd technische details die kracht om de aankoop van mogelijkheden toe te voegen door de klant. Deze fijnere stukje verlichtingsinrichting is uitstekend bewijs van de artistieke vakmanschap van Flos. De Romeo Babe Soft W wordt geleverd met stoffen bekleding rondom met borosilicaatglas diffuser in die zuur geëtst ingedrukt. Dit heeft bijgedragen aan de totale verspreiding effect van het licht. De plisse stof bekleding gegarandeerd lange levensduur en een grotere scheurweerstand en treksterkte die de macht samen met de glanzende look. De hele verlichtingsinrichting grijze look en omvat grijs geschilderde gegoten aluminium rooster en lamphouder. Zelfs de wand montage en roos is ook van grijs geschilderde spuitgiet polycarbonaat. De Romeo Babe Soft W werkt het beste met MAX 40W G9 HSGS / F gloeilampen. De ontwerper licht apparaat heeft een voorwaarde om u te bevrijden met de beste lichteffecten en het is de afstand tussen het licht en object minimaal 500 mm. Het gewicht is minder relatief zijn formaat, slechts 400 gram.

 
Waarom om te kopen

 
Veel mensen zoals grijs lichteffect. Ook zijn er ter wereld afstand gedaan van het hotel en resort ketens die grijze design verlichting apparaten te gebruiken. De reden voor hen om grijze verlichtingsinrichting halen is, het heeft zijn eigen unieke aantrekkingskracht die gehouden mensen gevangen in de impact ervan. Het versterkt ook de schoonheid van de kamer. Dus, als u van plan bent om je kamer te versieren te geven een elegante en weelderige look, wil je liever grijze verlichtingsinrichtingen. En wanneer je een aantal design verlichting apparaat wilt, zou Flos zijn de voor de hand liggende naam te komen in je geest. En van Flos heb je deze grote artistieke, Romeo Babe Soft W.

 
Het merk laat

 
Onthoud Rome Babe Soft W is niet alleen eenvoudig verlichtingsinrichting, zal het verbeteren van uw vorstelijke houding en het zal alleen maar krijgen je klas geduwd omhoog. Wacht niet lang om te beslissen bij de selectie van designer wand en plafond verlichting apparaat, weet je al welke je moet kiezen. Pak Rome Babe Soft W.